Fred & Nori op huwelijksreis in Indonesië

Playa del Ingles

Hallo Allemaal,

Wij zijn hier nu een week en hebben het erg naar ons zin. We zitten heerlijk op terrasjes en geven commentaar op alle Anita´s en Johnnies die er langs komen. Bij sommigen is het gewoon knap als je ziet wat voor combinatie zij hebben aan getrokken. Varierend van een oranje geruit blousje op een rose gebloemde zwembroek.........

Verder is het hier gewoon genieten van alle tapas! De Sangria laat zich ook bijzonder goed smaken en is zeker niet uit een fles, maar heerlijk vers gemaakt met alle verse vruchten die erbij horen.Soms kook ik ook zelf hoor, dus het is hier echt niet allemaal rozegeur en maneschijn...... Het appartement is erg schoon, maar heeft maar twee kookplaten dus vandaar dat we regelmatig uit eten moeten.

Smorgens ontbijten we lekker in het zonnetje op ons eigen terras en dan zet ik natuurlijk wel zelf thee en soms bak ik ook nog wel een eitje.

Vandaag was het een wat mindere dag, het was hier in Playa maar zo´n 21 graden en het begon ook nog eens te regenen. Daarom zijn we maar uitgeweken naar Las Palmas en daar was het 25 graden en volop zon. Dus maar weer een terrasje gepakt met uitzicht op de Atlantische Oceaan en wat tapas besteld. Dit keer een vers octopusje met een soort dressing en wat gambaatjes..... tja er zijn ergere dingen in het leven.........

Van al dat liggen op het strand worden we natuurlijk ook wel wat gekleurd al ga ik het natuurlijk nooit winnen van Fred. Tjee, die is echt alweer helemaal zwart............ Want alleen vandaag was het hier dan iets minder, verder is het de hele week al prachtig weer.

Nou dit was het wel weer even voor nu, wij gaan maar weer eens een wijntje drinken met een lekker stukje meloen en een Spaanse Serranoham erbij.....

Tot de volgende keer maar weer,

Groetjes,

Fred & Nori

Reacties

Reacties

wouter molendijk

wat een ellende! afzien noem ik dat.
Je kunt beter met ons ruilen: wij zitten in een appartement in Mysore met twee slaapkamers en twee badkamers, en nu staan er twee keukenprinsessen in onze keuken ons ontbijt te vervaardigen.

Bert

wat is er heerlijker dan voor de deur op ski's te stappen, je overdag te vermaken en 's avonds je ski's weer af te doen bij de voordeur. 's Avonds je eigen hutspot, boerenkool en zuurkool klaar maken op een 4 pits kookplaat. Later op de avond een goed glas (cola) en heerlijk voor de open haard liggen.

Smithb325

reverse phone lookup free results I am no longer positive kcdkkfggckgdebed

Pharmg519

Very nice site!

Pharmd909

Very nice site!

Pharmd378

Very nice site! cheap goods

Pharme645

Very nice site! cheap goods

Pharma976

Very nice site! cheap goods http://opeaixy2.com/qsqsrta/4.html

Pharmd681

Very nice site!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!