Fred & Nori op huwelijksreis in Indonesië

Een reisdag met hindernissen....

Dag 1, 15 juli 2017

Vanmorgen waren we al voor de wekker wakker. Dus hop eruit….. appeltje geschild, want weggooien is tenslotte zonde…. Nog even wat laatste dingen opgeruimd en toen heeft Fred me naar het station gebracht. Daar heb ik gewacht met de tassen totdat hij de auto weer naar huis had gebracht en hij zich weer bij mij had gevoegd. De treinreis ging voorspoedig, evenals het inchecken en de controle bij de douane. Niets te merken van al die negatieve publiciteit van de afgelopen weken rondom Schiphol. We gingen op tijd aan boord, maar toen begon het…..

1.Een aantal passagiers kwamen niet opdagen waardoor er koffers van boord gehaald moesten worden. Ca. anderhalf uur vertraging….

2.Eenmaal in Kiev kregen we te bij de transferbalie te horen dat de vlucht naar Bangkok was gecanceld. Reden onbekend….. ga maar naar de 3e etage en dan word je omgeboekt…..

3.Eenmaal op de 3e etage wist de dame achter de balie van niets, ga maar naar de incheckbalie nr. 26….

4.Bij balie 26 zat niemand…..

5.Dan balie 27 maar….

6.Die meneer kon ons gelukkig wel verder helpen, nieuwe instapkaarten gekregen voor: de volgende dag 19.25 uur!

7.Toen de bagage….. oh jah, die moet je even ophalen, maar ja we waren al door de douane… dus via de deur waar je normaal uitkomt wanneer je gevlogen hebt, weer terug. “Meneer, wij moeten onze koffers nog halen bij de bagageband, mogen wij doorlopen?” ”Natuurlijk!!”komt u verder……. Controle???? Ben je gek!! Daar doen ze hier niet meer aan ;-)……. Dus wij naar de bagageband en ja hoor daar lagen onze tassen al vrolijk te draaien. Wij ze van de band gehaald en weer naar boven (de 3e etage). Die stappen hebben we voor vandaag wel gehaald.

8.Dan wachten op de anderen (ik denk dat we met een groep van een man of 60 waren). Tja, dat krijg je wanneer je roept dat je geen groepsreis meer wil maken, haha….. natuurlijk meteen maar vrienden gemaakt.

9.Eenmaal in de bus weer wachten tot we compleet waren, want er waren nog meer mensen die de gang naar de bagageband moesten maken.

10.Als de dan bedenkt dat wij om kwart over 6 geland zijn (Kiev tijd) en dat we om kwart voor 8 in de bus zaten, hebben we er een mooie tijd over gedaan voordat het een en ander geregeld was. 

11.Na ruim 40 minuten met de bus aangekomen in het Ramanda Encore Hotel. Een prima hotel waar het inchecken verrassend snel ging en waar zelfs wat te eten voor ons klaar stond. Natuurlijk konden we het niet laten om daar een wijntje bij te bestellen ?

12.Na het eten heerlijk gedoucht en nu languit in bed….. het was me het dagje wel….. maar nog lang niet op de helft richting Bangkok, wordt vervolgd……..

Tot gauw, Liefs,

Fred & Nori

Reacties

Reacties

Jolanda en Tonny

Dat was zeker een dag met hindernissen. Dat de rest van de reis nu maar voorspoedig mag verlopen. Heel veel plezier!!

Christianne

Knap dat je na zo'n dag nog in staat bent een uitgebreid verslag te schrijven. Je conditie is in orde 😊.

Isabella Buitelaar

Nou dat was wel een lekker begin van de reis. Van af nu gaat alles goed. Ha ha. Lekker uitrusten en dan vakantie vieren

Christine

Hoop dat de rest van jullie de reis beter voelt fijne vakantie 😘❤️😘

Fred & Nori

We doen het rustig aan vandaag. Net gewandeld en ons jaren terug in de tijd gewaand met oude Lada's enzo. We maken er maar het beste van......

Trudy

Wat een verhaal! Maar misschien kunnen jullie gelijk wat van Kiev zien. Toch mooi meegenomen. In ieder geval wens ik jullie verder een hele mooie en voorspoedige reis.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!