Fred & Nori op huwelijksreis in Indonesië
Hallo allemaal,
Nog 2 dagen en dan is het zover en gaan we (eindelijk) op huwelijksreis! Behalve dat ik weet dat wij naar Indonesië gaan, heb ik geen idee wat we gaan doen en zien. Een paar kleine tipjes van de sluier wilde Fred wel oplichten: Boot, jungle, orang-oetan, mantaroggen en meer wilde hij niet loslaten. Jullie zullen dus net als ik moeten afwachten, geen mooi reisschema, zoals anders........
Mocht je Facebook hebben, dan kan je ons volgen op Fred & Nori op huwelijksreis in Indonesië. LET OP: wel even aanmelden want het is een besloten groep.
Gezellig dat jullie weer met ons meereizen! Ik zou zeggen tot over een paar dagen!
Liefs Nori en natuurlijk ook van Fred
Wat spannend kunnen we weer mee reizen ??????
Super leuk. Veel plezier. Xx
Wij wensen juliie heel veel plezier en ga ervan genieten
wij reizen graag met jullie mee
Nou jongelui heel veel reisplezier. Gaan vast weer van jullie reisverhalen smullen.
Geniet er lekker van en een heel mooie reis.
Ga jullie volgen, heel veel plezier en genieten he.
Leuk, jullie zijn getrouwd! Gefeliciteerd en een mooie huwelijksreis gewenst.
Veel genieten!
Spannend hoor! Niets zo leuk als een verrassing, zeker als het je huwelijksreis is. Ga er allebei van genieten en we kijken graag mee.
Dat wordt Bukit Lawang op Sumatra. Selamat Jalan.
We zijn daar geweest en het was indrukwekkend. Véél reisplezier
Dank voor alle leuke reacties. Inmiddels zijn we na een vlucht van 14 uur in Jakarta aangekomen en hebben we er een acclimatiseringsdagje van gemaakt. Ja Ella, we gaan ook naar Bukit Lawang. Groetjes ook van Nori.